De legendarische komische televisiereeks "Nonkel Jef" kwam al twee keer tot leven op de theaterplanken met Ivo Pauwels in de hoofdrol van dit heerlijk blijspel. Alle goede dingen bestaan uit drie... Bijzonder leuk nieuws voor de fans van Nonkel Jef, Theatertainment brengt het grote nieuws dat er een derde theatervoorstelling in de maak is. Deze gaat in première op 20 september 2019. De cast en titel worden komend seizoen bekend gemaakt, maar natuurlijk zal Ivo Pauwels weer de hoofdrol op zich nemen. Wie dit niet wil missen, kan nu al kaartjes kopen voor deze derde voorstelling in het theater over de avonturen van Vlaanderens bekendste kempische keuterboer. Komen kijken in Theater Elckerlyc is de boodschap!

Vanaf 20 september 2019 schittert Ivo Pauwels voor de derde keer op de planken in een theatervoorstelling over Nonkel Jef, Vlaanderens bekendste keuterboer uit de kempen. Hij zal drie weekends te zien zijn. Er volgt opnieuw een theatertour door Vlaanderen. Er zijn al kaartjes beschikbaar voor de gegadigden.

Wie herinnert zich nog de succesvolle Vlaamse sitcom "Nonkel Jef" die in de tweede helft van de jaren '90 op ons televisiescherm te zien was? De komische reeks over een boer op pensioen, "Nonkel Jef", was een ware publiekslieveling en er werden ruim 175 afleveringen van gemaakt. Van Vlaamse cult gesproken... In 2016 kreeg "Nonkel Jef" een bijzonder succesvol tweede leven in Theater Elckerlyc en vervolgens op tour door heel Vlaanderen. Na "Nonkel Jef zit in de patatten" , kwam er "Nonkel Jef & de verloren zoon", ook deze was een schot in de roos met een grote tour door Vlaanderen.

Praktische Informatie

NONKEL JEF vanaf 20 september 2019 in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Er volgt een tour door Vlaanderen.

Een productie van Theatertainment.
Tickets: www.nonkeljefinhettheater.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro/min) – Ticketbalie Media Markt, De Keyserlei 58-60

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Nonkel Jef
Datum: 
vanaf 20 september 2019
Locatie: 
Theater Elckerlyc te Antwerpen

Reservatie:

Meer over