Inspirerend nieuws in het Vlaamse theaterlandschap! Sinds kort is er een jong boekingskantoor aan de slag dat de ambitie koestert om een gevarieerd aanbod aan theater, komedie en entertainment aan te bieden aan de Vlaamse theaters en CC’s. THEATERTAINMENT gaat meteen van start met een gloednieuwe website www.theatertainment.be waarin reeds een kwalitatief, gevarieerd en ruim aanbod aan betaalbare reisvoorstellingen van eigen bodem aangeboden worden aan de Vlaamse theaters en CC’s. THEATERTAINMENT biedt op deze wijze een efficiënte oplossing voor vele theatermakers, acteurs en productiehuizen die de verkoop van hun voorstelling wensen uit te besteden aan specialisten. Bovendien brengen ze zo een fris, betaalbaar, kwalitatief hoogstaand aanbod voor een breed theaterpubliek. Iets waar heel wat theaters en CC’s op zitten te wachten.

Nieuwe speler werkt met gevestigde waarden op professioneel niveau

Wie een kijkje neemt op de website van dit nieuwe boekingskantoor, nl. op www.theatertainment.be, ontdekt een mooi, goed gevuld aanbod aan voorstellingen binnen de segmenten theater, humor, show en musical. Onder meer de reisvoorstellingen van De Komedie Compagnie en Uitgezonderd.Theater! worden er aangeboden voor het komende seizoen.

Theatertainment produceert ook zelf, dit met medewerking van theatermaker en regisseur Stany Crets

Een opvallende, eerste eigen productie om naar uit te kijken is OUD PAPIER van de hand van Stany Crets. Gevestigde waarden Jo De Meyere en Johny Voners zullen de hoofdrollen spelen in dit stuk dat 15 jaar geleden bijzonder succesvol was in het toenmalige Mechelse Miniatuurtheater (MMT). Stany Crets zal zich ook wagen aan een nieuwe kindermusical ROODKAPJE & DE TOFFE WOLF.

Bezieler Nico Warrinnier blikt vol goede moed vooruit op de komende theaterseizoenen: “Via ons netwerk dat we jarenlang hebben uitgebouwd, menen we te weten wat theaters nog zoeken in hun programmatie en vertrouwen we er op hen bijzondere, kwalitatieve voorstellingen te presenteren die ook nog eens professioneel begeleid worden. Deze expertise is ook voor de theatermakers en productiehuizen een extra reden om met ons in zee te gaan en hun creatie aan ons toe te vertrouwen voor de verkoop.”

Alvast een eerste greep uit het aanbod

Rubriek theater

  • OUD PAPIER van Stany Crets met Johny Voners en Jo De Meyere
  • JAAK & DE BONENSTAAK – kindervoorstelling van Uitgezonderd. Theater!

Rubriek humor

  • KASSA KASSA van De Komedie Compagnie met Dirk Van Vooren en Ben Rottiers in de hoofdrollen.
  • NONKEL JEF van Theater Elckerlyc met Ivo Pauwels en Linda De Ridder (gebaseerd op de succesvolle VTM-serie)
  • DE WIJKAGENTEN van Uitgezonderd. Theater! met o.m. Peter Van de Velde, Kadèr Gurbuz en Jo Hens. (geïnspireerd door de VTM-reeks De Buurtpolitie).

Rubriek show

  • JUMMOO : visuele humor in combinatie met muzikale spielerij zorgen voor een staaltje virtuositeit op de scène
  • SONGFESTIVAL: heerlijk liedjesprogramma met schitterende live band, waanzinnige kostuums en hilarische vertolkingen in regie van Stany Crets

Rubriek musical

  • ROODKAPJE & DE TOFFE WOLF: een “musicalletje” geschreven door Stany Crets.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Alle info over THEATERTAINMENT Impresariaat en over het aanbod vindt u op www.theatertainment.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over