Wegens de grote vraag naar tickets, wordt er een extra concert toegevoegd aan de succesvolle concerttournee 'The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration’ op zaterdag 9 november 2019 in het Sportpaleis in Antwerpen.

Oscar, Grammy en Golden Globe Award-winnaar Hans Zimmer is ongetwijfeld één van de bekendste en meest invloedrijke filmcomponisten van onze tijd. The Lion King, Gladiator, Pirates of the Caribbean, The Da Vinci Code, The Dark Knight, Inception en Interstellar zijn slechts enkele van de vele films waarvoor Zimmer de soundtrack schreef. In april 2018 ging de concerttournee 'The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' van start. Hoewel hij niet zelf optreedt tijdens de concerten, is Hans Zimmer wel de muzikale regisseur en curator van de tour.

In tegenstelling tot de befaamde 'Hans Zimmer Live'-tour, waarbij de show zich richt op de band van Zimmer en de elektronische geluiden in zijn muziek, presenteert 'The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' de werken van de componist met een symfonisch orkest. Zimmer werkte maandenlang aan het transformeren van zijn soundtracks naar weelderige symfonieën. Daarnaast zal het publiek voor het eerst kunnen genieten van verbluffende visuele projecties van de filmscènes en krijgt het ook een inkijk in de studio van Zimmer aan de hand van amusante behind the scenes-beelden.

Voor de gelegenheid werden heel wat vrienden en collega’s van Hans Zimmer opgetrommeld. Onder leiding van Gavin Greenaway, de vaste dirigent van Hans Zimmer - die hij, naar eigen zeggen, meer vertrouwt dan zichzelf - zal het symfonieorkest voor een intense en onvergetelijke concertervaring zorgen.

Tickets voor The World of Hans Zimmer op zaterdag 9 november 2019 in Sportpaleis gaan in verkoop vanaf vrijdag 7 december om 10u via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
'The World of Hans Zimmer
Datum: 
9 november 2019
Locatie: 
Sportpaleis Antwerpen

Reservatie:

Meer over