The Weeknd kondigt vandaag extra data aan voor zijn After Hours til Dawn Tour. Na het succes van de uitverkochte tour in Noord-Amerika ging het vorige week ook hard met de ticketverkoop voor het Europese luik. Na bijkomende shows in Londen, Parijs en Nice, voegt The Weeknd nu extra shows toe in Amsterdam, Brussel, Milaan en Stockholm.

In België houdt de tournee nu 2x halt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel: op dinsdag 11 juli (uitverkocht) en woensdag 12 juli (extra show). Tickets voor het tweede concert gaan op vrijdag 9 december om 10u in verkoop via livenation.be en ticketmaster.be.

Fans die registreerden voor de wachtlijst van het uitverkochte concert op 11 juli kunnen deelnemen aan een presale voor de net aangekondigde extra concertdatum.

Deze tournee viert de albums 'After Hours' (2020) en 'Dawn FM' (2022). The Weeknd's hitsingle 'Blinding Lights' werd uitgeroepen tot de nieuwe nummer 1 van de Billboard Hot 100 aller tijden en stootte Chubby Checkers 'The Twist' uit 1960 van de troon. Kaytranada en Mike Dean zullen The Weeknd vergezellen op alle Europese data.

Abel 'The Weeknd' Tesfaye is goodwill ambassadeur van het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties. Ook tijdens dit luik van de tour zamelt hij fondsen in voor het XO Humanitarian Fund. Van elk verkocht ticket wordt 1 euro overgemaakt aan dit belangrijke goede doel.

Tickets voor het extra concert in Brussel op woensdag 12 juli zijn vanaf vrijdag 9 december om 10u te koop. Ticketprijzen variëren van € 139,28 (seats), € 106,88 (seats), € 96,08 (standing general admission // disabled platform), € 78,80 (seats), € 68,00 (seats) tot € 52,88 (seats). De prijzen zijn inclusief servicekosten, mobiliteits- en milieubijdrage. Tickets zijn uitsluitend te koop via ticketmaster.be. VIP packages zijn eveneens verkrijgbaar via ticketmaster.be.

Alle concertinfo is ook handig verzameld op deze pagina.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over