Met een viertal nieuwe namen is het programma voor de tweede editie van Once In A Blue Moon Festival op 24 augustus 2019 in het Amsterdamse Bos compleet. The Waterboys, bekend van onder andere wereldhit 'The Whole Of The Moon’ en Guns N’ Roses-bassist Duff McKagan ft. Shooter Jennings (zoon van wijlen country outlaw Waylon Jennings) sieren het kersverse affiche, waarop ook folkpop-artiest Ruston Kelly en americana chansonnier Baptiste W. Hamon een plek hebben gekregen.

De complete line up van OIABM ziet er daarmee als volgt uit (in alfabetische volgorde): Baptiste W. Hamon; Courtney Barnett; Duff McKagan ft. Shooter Jennings; Dylan LeBlanc; EELS; Eriksson Delcroix; Gregory Alan Isakov; Israel Nash; John Moreland; Michelle David & The Gospel Sessions; Next Of Kin; Ruston Kelly; Stef Kamil Carlens; Tyler Childers; The Grand East; The Waterboys. Deze acts spelen verdeeld over drie podia binnen een intiem opgezet festivalterrein in de bosrijke omgeving van het Amsterdamse Bos.

OIABM presenteert een zo volledig mogelijk programma van wat er speelt binnen de Amerikaanse rootsmuziek en wat daar aan grenst, van gelauwerde namen tot veelbelovende nieuwkomers. Deze brede kaders spreken een brede doelgroep aan, in een ruime leeftijdscategorie van begin twintigers tot 60-plussers. Met daarbinnen een onderverdeling van enerzijds de trouwe basis die de ontwikkelingen binnen de roots genres al jarenlang volgt, en anderzijds een groeiende groep jongeren die de authenticiteit en zeggingskracht van deze acts aanspreekt.

Het rootsfestival in het Amsterdamse Bos vindt plaats op zaterdag 24 augustus, tickets zijn reeds verkrijgbaar, voor € 69,- via de website van het festival en voor € 75,- aan de deur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Once In A Blue Moon festival
Datum: 
24 augustus 2019
Locatie: 
Amsterdam Bos, Amsterdam

Reservatie:

Meer over