The Warehouse Project, de wereldwijd geprezen evenementenreeks, heeft Rotterdam gekozen als eerste internationale bestemming ooit. Voor het eerst wordt het event gehost op een locatie buiten thuisbasis Manchester. The Warehouse Project vindt plaats op 28 t/m 30 april 2023 in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam, waarbij Bicep [DJ Set], DJ EZ, Kerri Chandler, Peggy Gou en Seth Troxler als headliners zijn aangekondigd. De kaartverkoop voor de individuele dagen via Ticketmaster is direct gestart.

The Warehouse Project is een evenementenreeks uit Manchester, die uitgegroeid is tot een begrip in de clubwereld en bekendstaat om zijn rauwe locatie en onvergetelijke clubnachten. Het voormalige werf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) in Rotterdam wordt voor drie dagen lang omgeturnd tot het decor van The Warehouse Project. Tijdens het weekend dat The Warehouse Project de RDM Onderzeebootloods overneemt, wordt Rotterdam op haar best zichtbaar en wordt tevens het beste van het WHP concept gepresenteerd. Rotterdam en thuisbasis Manchester delen hun rijke industriële verleden en legendarische status in de geschiedenis van dance- en clubcultuur.

Drie dagen lang staat er elke dag een andere line-up op het programma dat wordt verdeeld over twee podia. Zo zijn op vrijdag 28 april headliners Bicep [DJ Set] en DJ EZ te zien en ook Joy Orbison, HAAi, salute, Dan Shake, KRYSKO, Greg Lord, Jyoty, Skream, Yung Singh, Tarzsa en Rich Reason. Op zaterdag 29 april verwelkomt The Warehouse Project Peggy Gou als headliner en Overmono, TSHA, Krystal Klear, Ryan Elliott, Sally C, NIKS, Jordan Villa, Mall Grab, EFFY, Eclair Fifi, DJ BORING, Kessler, Nala Brown, LUXE, Charmaine en Gina Breeze. Zondag 30 april is de laatste dag welke wordt gevierd met headliners Kerri Chandler en Seth Troxler en daarnaast Enzo Siragusa, Saoirse, Chloé Caillet, Jaden Thompson, Joe Motion, KETTAMA, Mella Dee, PROSPA [DJ set], Josey Rebelle, Chloé Robinson, KILIMANJARO en Aletha.

Dagkaarten voor de individuele dagen zijn nu beschikbaar.

LINE-UP - IN ORDER OF APPEARANCE
VRIJDAG 28 APRIL 2023
Room 1: Bicep [DJ Set], Joy Orbison, HAAi, salute, Dan Shake, KRYSKO, Greg Lord
Room 2: DJ EZ, Jyoty, Skream, Yung Singh, Tarzsa, Rich Reason

ZATERDAG 29 APRIL 2023
Room 1: Peggy Gou, Overmono, TSHA, Krystal Klear, Ryan Elliott, Sally C, NIKS, Jordan Villa
Room 2: Mall Grab, EFFY, Eclair Fifi, DJ BORING, Kessler, Nala Brown, LUXE, Charmaine, Gina Breeze

ZONDAG 30 APRIL 2023
Room 1: Seth Troxler, Kerri Chandler, Enzo Siragusa, Saoirse, Chloé Caillet, Jaden Thompson, Joe Motion
Room 2: KETTAMA, Mella Dee, PROSPA [DJ set], Josey Rebelle, Chloé Robinson, KILIMANJARO, Aletha

THE WAREHOUSE PROJECT
Vrijdag 28 april 2023 | 20:00u - 04:00u
Zaterdag 29 april 2023 | 17:00u - 04:00u
Zondag 30 april 2023 | 14:00u - 00:00u

Locatie: RDM Onderzeebootloods, Rotterdam
Entree: Vanaf €50,40,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/thewarehouseproject
De kaartverkoop voor de individuele dagen door Ticketmaster is direct gestart via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: