Twee uitverkochte concerten in Vorst Nationaal en de Lotto Arena eind vorig jaar, hun laatste album ‘A Deeper Understanding’ die de ene hit na de andere afvuurt én een logische headlinerpositie op de Main Stage van Pukkelpop vandaag. The War On Drugs geldt als een van de populairste indiebands van het moment. Als kers op de taart kondigt de groep vandaag fantastisch concertnieuws aan. De Amerikanen lassen binnenkort een tourpauze in, maar niet voor ze nog een laatste keer in ons land halt houden voor een fenomenale indoorshow. Op vrijdag 7 december 2018 komen ze naar het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 22 augustus om 10u.

The War On Drugs ziet in 2005 het levenslicht in Philadelphia en brengt een geheel eigen sound. Ergens tussen alternatieve rock, Americana en shoegaze, tussen melancholie en chaos in. In 2014, met hun briljante derde langspeler ‘Lost In The Dream’ op zak, krijgen ze de critici en het grote publiek helemaal op hun hand. De uitgelaten melodieën met keyboards, strakke ritmes en gitaargeweld staan in schril contrast met de dramatiek van voorheen, en doen denken aan het beste van Dylan, Neil Young en Daniel Lanois. En kijk: The War On Drugs mag zich op slag één van de grote kleppers van de indiescene noemen. Met hun vierde album, ‘A Deeper Understanding’, dat uitkwam in augustus 2017, bevestigen Adam Granduciel, Dave Hartley, Robbie Bennett, Charlie Hall, Anthony LaMarca en Jon Natchez hun uitstekende reputatie. Bewijs daarvan zijn nummers zoals “Thinking Of A Place”, “Holding On” en “Pain”.

Eind dit jaar begroet The War On Drugs nog een laatste keer haar Belgische fans alvorens ze de studio induiken. Afspraak op vrijdag 7 december in het Antwerps Sportpaleis. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 22 augustus om 10u. Zorg dat je erbij bent!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The War On Drugs
Datum: 
Vrijdag 7 december 2018
Locatie: 
Sportpaleis Antwerpen

Reservatie:

Meer over