Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker et Nathan Sykes zijn de gezichten van boysband van het moment! Mooie snoetjes, een fanbase die steeds groter wordt en songs op maat van een inslaande bom: de jonge Britten hebben alles om te slagen!

The Wanted, na verscheidene audities opgericht in 2009, heeft al twee hitalbums in de winkelrekken. Hun debuutalbum ‘The Wanted’ komt uit in oktober 2010 en kent meteen een overweldigend succes. De eerste single “All Time Low” voerde al van bij de release de hitlijsten aan in de UK. Tweede single “Heart Vacancy” neemt meteen een tweede plaats, met in het kielzog een derde hit, “Lose My Mind”. Het album klokt af op 400.000 verkochte exemplaren. Een sterke start, een geslaagde gok! Een jaar later brengt het vijftal ons een tweede album, ‘Battleground’. Negen explosieve songs, tussen electropop (met “Invincible”) en gekwelde melodieën (“Warzone”) zijn het perfecte recept om de jonge garde het hoofd op hol te brengen. Jack McManus (Groove Armada), Brian Higgins (Kylie) Steve Mac (Leon Lewis) en Wayne Hector (Britney Spears, Cheryl Cole) dragen hun steentje bij tot het album.

De groep speelt een reeks concerten en gaat op tournee met Justin Bieber. Vandaag kondigt The Wanted zijn ‘Word of Mouth World Tour 2014’ aan, de voorbode van een derde plaat, getiteld ‘Word of Mouth’, die voorzien is voor 4 november. We vinden op deze langspeler hits als “Chasing The Sun”, “I Found You”, “Walks Like Rihanna” en “We Own The Night” terug, deze laatste geschreven en geproducet door The Messengers, Nasri en Adam (David Guetta, Justin Bieber, Christina Aguilera) en gemixt door Serban Ghenea (Beyonce, Michael Jackson, Justin Timberlake). The Wanted belooft de Belgische fans grote kleppers, een sfeervolle show en een opeenvolging van hits, op 10 februari in de Ancienne Belgique! De voorverkoop gaat van start op vrijdag 11 oktober om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Wanted
Datum: 
Maandag 10 februari, 20 uur
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

02 548 24 24
Meer over