Na een strijd van enkele maanden met 'blind auditions', ‘battles' en maar liefst drie live shows heeft Navarone het dan eindelijk gered: De finale van The Voice Of Holland! Vanavond presenteert de band live in het programma hun nieuwe single Perfect Design, opgenomen in de Wisseloord Studios en geproduceerd door JB Meyers.

In het jaar dat er voor het eerst bands mogen deelnemen aan ‘The Voice’ behaalt Navarone direct het onvoorstelbare: een plek in de finale en de kans om als eerste band ooit het programma te winnen. "Het is alsof we al maanden in een achtbaan zitten. Een veelbesproken stap is uitgemond in een fantastisch avontuur. Tijdens de 'blind audition' gierden de zenuwen door ons lijf, maar met onze uitvoering van Whole Lotta Love van Led Zeppelin namen we niet alleen de twijfel bij de jury, maar ook bij onszelf weg. Het is fantastisch om dit aanstaande vrijdag In de finale tot een climax te brengen met onze eigen single. De mensen gaan nu het échte Navarone zien."

Navarone duikt dit najaar de clubs in en kondigt vandaag de ‘Mixing It Up Tour’ aan. Tijdens deze speciale en exclusieve shows mixen de mannen van Navarone de boel eens flink door elkaar. Naast hun te verwachten eigen knallende rock salvo, krijg je er tijdens deze tour namelijk ook nog een heleboel extra's bij. Denk hierbij aan een paar dik uitgevoerde covers van hun optredens bij The Voice of Holland of als huisband bij Giel, maar ook aan extra muzikanten, gastoptredens, extra knallers en confetti en een hele sloot aan andere toeters en bellen. Kortom, een dikke Navarone PLUS show dus. Gas d'r op en gaan met die lollie!

MIXING IT UP - TOUR

  • 19 OKT - Venlo, Grenswerk
  • 25 OKT - Hilversum, De Vorstin
  • 31 OKT - Zwolle, Hedon
  • 09 NOV - Leiden, Gebr. de Nobel
  • 14 NOV - Breda, Mezz
  • 22 NOV - Nijmegen, Doornroosje

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over