The Voice Kids-winnares Katarina Pohlodkova heeft een rolletje te pakken, dat van Prima Rosa, in de Vlaamse versie van de nieuwste Disney/Pixar film ‘Coco’. Daarmee maakt de jonge Gentse alweer een droom waar in een jaar waarin ze al zoveel fantastische wensen zag uitkomen. ‘Ik was superblij dat het productiehuis mij hiervoor belde”, vertelt Katarina . “’s Ochtends toen ik naar school ging wist ik nog van niets en ’s avonds stond ik al in de studio. Spannend en fantastisch tegelijk.” Katarina, uit team Josje, won met glans dit jaar ‘The Voice Kids’. Haar debuutsingle ‘I have nothing’ leverde haar meteen heel wat tv-werk en optredens in het land op. Zo mocht ze de bühne delen met ondermeer Natalia, Bart Peeters en Koen en Kris Wauters.

Guillaume Devos kruipt opnieuw in de huid van prins Kristoff in Disney’s ‘Olaf’s Frozen avontuur’, een kortfilm rond de populaire personages uit ‘Frozen’, die in aanloop naar de eindejaarsdagen in de bioscoop loopt als voorprogramma van de Disney/Pixar film ‘Coco’. Guillaume zingt ondermeer het schitterende “De ballade van Flemminggrad”.

Katarina en Guillaume Devos zijn op zaterdag 2 december om 14u te gast in Ring Shopping(Ringlaan 34, 8500 Kortrijk) voor een exclusieve signeersessie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: