Tijdens de Blind Auditions wist zij – tot lichte frustratie van collega-coaches Regi en Sean Dhondt – haar team het snelst te vullen met twaalf toptalenten. Op vrijdag 17 oktober 2014 mag souldiva Natalia haar welpen – 11 enthousiaste meiden en 1 al even enthousiaste jongeman – de zangarena insturen. In de derde Battles van The Voice Kids strijden zij onderling voor de twee allerlaatste finaletickets.

Natalia’s enige mannelijke talent mag vrijdag meteen de spits afbijten. Bjarne (12, Balen), BJ voor de vrienden, bewees tijdens de Blind Auditions dat hij een echt showbeest is. Kan hij zijn podiumprésence ook overbrengen op zijn ietwat onzekere collega’s Suzanne (13, Ledegem) en Lisa (13, Nieuwpoort)? De drie battelen op Hot N Cold van Katy Perry, een nummer waarop de kids van hun coach naar hartenlust mogen ‘ad-libben’. Ad… wat?

De tweede Battle uit team Natalia wordt een wegblazer van formaat. Mentissa (14, Denderleeuw), Alicia (14, Keerbergen) en Morgan (13, Breendonk) halen alle soul en girl power in zich naar boven om het publiek op hun hand te krijgen met Feeling Good van jazzlegende Nina Simone, een keuze die door het drietal erg goed onthaald wordt. Al van bij de eerste noten tijdens de workshop weten Mentissa, Alicia en Morgan hun coach te verbluffen met hun stem. Kunnen ze de verwachtingen ook waarmaken in de battle arena?

Camille (9, Keerbergen), Merel (10, Booischot) en Flore (12, Vilvoorde) vormen een team in de derde Battle. “De meeste mensen zullen denken dat ik voor jullie een kinderlijk nummer zal kiezen omdat jullie nog zo jong zijn, maar natuurlijk doe ik dan juist het tegenovergestelde en kies ik net een heel volwassen nummer: Skyfall van Adèle”, aldus coach Natalia. Toont Camille dat ze naast opera ook popsongs aankan? Durft Merel af te stappen van het Nederlandstalige lied? En weet Flore ook in de lage tonen te overtuigen?

Aan Améline (9, Lochristi), Otice (12, Oostende) en Tessa (14, Denderleeuw) om de allerlaatste Battle uit dit seizoen van The Voice Kids te brengen. En in die Battle mag het feest helemaal losbarsten op She Wolf van David Guetta ft. Sia. “Van alle nummers van de hele wereld heeft Natalia net het lievelingsnummer van mijn mama gekozen”, zegt Tessa alvast enthousiast. Natalia’s boodschap is duidelijk: “Het is de bedoeling dat She Wolf een feestje wordt en ik hoop dat ze alle drie uit hun pijp komen!” Welke talenten gaan op de valreep door naar de sing-off en wie haalt uiteindelijk de twee laatste finaletickets binnen?

De volledige aflevering van The Voice Kids kan na uitzending 36 uur lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: