De Nederlandse band The Vices heeft vandaag hun tweede studioalbum 'Unknown Affairs' uitgebracht. De opvolger van hun succesvolle en lovend ontvangen debuutplaat 'Looking For Faces' uit 2021 is beschikbaar op vinyl (Black, Transparant en Transparant Deluxe), CD en digitaal.

'Unknown Affairs' is hier te beluisteren op alle streamingplatformen en o.a. op de website van Mattan Records hier te bestellen.

Frontman Floris van Luijtelaar zegt over 'Unknown Affairs': "‘Unknown Affairs’ gaat voor mij over het vinden van je eigen stem in een wereld met veel smaken en meningen, en het besef dat je eigen stem ook kan veranderen, zowel op muzikaal als op tekstueel vlak. Ik heb meer rust gevonden om na te denken. Ik durf meer te voelen en dit ook te uiten."

Het Groningse viertal, dat bekend staat om en succes oogst met hun catchy indie-pop liedjes en sprankelende optredens, trad deze week op in New York en Austin (SXSW). Deze week zijn ze ook nog eens genomineerd voor 2 3FM Awards in de categorie Beste Indie Act en Beste Song. Stemmen kan via deze link op de 3FM website.

Later deze maand en in april trekken ze door het Nederlandse clubcircuit met hun binnen no time uitverkochte 'Spit It Out' tournee.

Voordat ze dat doen, trappen ze af in Gent waar ze te zien zijn in Charlatan, samen met de band Hideous.

Live:

  • 30 maart - TivoliVredenburg, Utrecht (uitverkocht)
  • 31 maart - Metropool, Hengelo (uitverkocht)
  • 1 april - Doornroosje, Nijmegen (uitverkocht)
  • 6 april - Effenaar, Eindhoven (uitverkocht)
  • 7 april - Tolhuistuin, Amsterdam (uitverkocht)
  • 8 april - Vera, Groningen (uitverkocht)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over