Wake Up! Niet alleen de titel van hun hit en album uit 2015, maar ook de boodschap van het super populaire viertal uit Engeland. Brad, James, Connor en Tristan, samen The Vamps, zijn de nieuwste popsensatie uit de UK! De vier millenials komen het publiek opwarmen als special guests bij Little Mix op vrijdag 2 juni in de Lotto Arena te Antwerpen. Menig jong meisjeshart slaat nu al wild tekeer.

In hun korte carrière gaat het pijlsnel voor de jongens: 11x de Londense O2 uitverkopen, samenwerkingen met Demi Lovato (duet op Somebody To You), Brooklyn Beckham (ster in de video voor hitsingle Wake Up), Shawn Mendes (featured op Cecilia) en met filmhuis 20th Century Fox (een cover van Kung Fu Fighting voor de soundtrack Kung Fu Panda 3), in no time even populair als de grootste Bollywood sterren in Indië, en support act voor The Wanted, Selena Gomez en Taylor Swift.

Met al die bakken live ervaring en hun nieuwste straffe single “All Night” belooft de tweede Belgische passage van deze energieke en getalenteerde Britse popband een meer dan memorabel concert te worden. De laatste tickets voor het concert van Little Mix, met special guest The Vamps, zijn nu te koop via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Vamps
Datum: 
2 juni 2017
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over