The Vaccines zijn de eerste headliner op Crammerock 2019. Dat maakt het festival vandaag bekend. De Britse band, bekend van hits als “All my friends are falling in love”, “If you wanna” en “Post break-up sex”, zal op vrijdag 6 september in Stekene spelen. De ticketverkoop start op zaterdag 25 mei.

Crammerock heeft The Vaccines kunnen strikken als eerste grote naam voor 2019. Het festival is dit jaar aan zijn 29ste editie toe en vindt plaats op 6 en 7 september. Het belooft weer de ideale afsluiter te worden van een mooie festivalzomer. The Vaccines zullen er op vrijdag 6 september meteen een lap op geven, op de Main Stage van Crammerock.

Wervelend

De verwachtingen voor de doortocht van The Vaccines zijn hooggespannen. De Britse band heeft zich al meermaals laten opvallen tijdens wervelende concerten op Europese bodem.

De band bestaat al sinds 2010 en groeide uit tot een van de grootste indie-rockgroepen van het afgelopen decennium. Hun debuutalbum ‘What Did You Expect from The Vaccines?’ scheerde hoge toppen in de charts maar ook opvolgers ‘Come of Age’ en ‘English Graffiti’ moesten niet onderdoen.

Begin 2018 kwam ‘Combat Sports’ uit, een album waarop ze terugkeren naar hun roots. Aanstekelijke poprock waar het plezier van af spat, dus.

Voorverkoop

De bekendmaking van The Vaccines is nog maar een tipje van de sluier die nog over de affiche van Crammerock 2019 hangt. Daarop is dit jaar alweer plaats voor zo’n 50 top-acts uit de rock, pop, dance, elektro en hiphop. De komende weken zal de festivalorganisatie een reeks nieuwe namen onthullen.

Wat we tot slot wel al kunnen verklappen: de ticketverkoop voor Crammerock 2019 gaat dit jaar al uitzonderlijk vroeg van start, op zaterdag 25 mei. Maar daarover later meer.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Crammerock
Datum: 
6 & 7 september 2019
Locatie: 
Stekene

Reservatie:

Meer over