Het zijn bizarre en ook wel moeilijke tijden, maar voor The Starlings is het op muzikaal vlak een avontuurlijke tijd. Ze lieten dit jaar 'Don't Look Back' op de wereld los en dat bleek een succes te zijn, want het album scoort nu de titel van het best verkochte nieuwe Belgische Engelstalige album van het jaar.

Het duo heeft na de release van ‘Don’t look back’ niet stilgezeten en bracht ook een deluxe versie uit van het album. Ze namen hiervoor maar liefst 5 eigen nieuwe nummers op, waaronder een akoestische versie van 'Little Submarine', maar ook 4 gloednieuwe songs! ‘Don’t Look Back Deluxe’ is nu ook voor het eerst beschikbaar op vinyl.

THE STARLINGS – STREAMING CONCERT - 26 DECEMBER

“Op 26 december houden we een live stream concert vanuit Kursaal in Oostende om 20u. We willen dat niemand alleen hoeft te zijn met kerst. Op die manier willen we ook iedereen bedanken voor het super toffe jaar dat we gehad hebben. We willen het jaar in schoonheid afsluiten met alle fans door onze plaat live te kunnen brengen” -The Starlings

Tickets voor de live stream zijn HIER verkrijgbaar

OP 14 FEBRUARI 2021 TREKKEN THE STARLINGS NAAR DE LOTTO ARENA!

Tickets zijn HIER verkrijgbaar of telefonisch via 070 345 345 (max. 0,30 EUR/min.).

The Starlings, misschien beter gekend als Tom Dice en Kato Callebaut, zijn twee singer-songwriters die hun krachten bundelen alsook hun passie voor muziek én voor elkaar. Daar konden we elke week getuige van zijn in het muziekprogramma Liefde Voor Muziek waarin ze betoverende versies brachten van klassiekers van André Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt en Peter Vanlaet (Mama’s Jasje). De reacties van bestaande én nieuwe fans zijn ronduit overweldigend. The Starlings staan voor rootsy popmuziek, met een akoestische feel en harmonieën. Songs met een wortel in melancholie, teksten die de hoogte- en dieptepunten van de liefde en het leven belichten.

BELUISTER 'DON'T LOOK BACK' DELUXE HIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over