Hun bijna onverhoopte reünie in 2011 werd bekroond met een enorm succesvolle Europese tournee! Nu de hechte band met de fans opnieuw is aangehaald, kondigen de Britse grootmeesters van de ska hun grote terugkeer op het podium aan voor najaar 2014!

De band rond Terry Hall, die de ska tot een volwaardig genre verhief, schreef geschiedenis onder dezelfde noemer als The Clash of Madness. Deze verbazingwekkende muzikanten verloren geen greintje van de energie die zo kenmerkend werd voor hun optredens. Na de tournee voor hun dertigste verjaardag in april 2009, kwam ook de groep zelf tot die logische conclusie. Een ongelofelijke energie en uitzinnige reacties van fans (die hierop al sinds ’81 aan het wachten waren!) deden hen beslissen om de instrumenten opnieuw op te nemen, in een grotere vorm dan ooit tevoren.

Vandaag de dag is de groep opnieuw een hecht blok, en kondigen The Specials een exclusieve Europese tournee aan, die ook in ons land zal neerstrijken. Nadat ze in het prachtige jaar 2011 zowel de Marquee van Rock Werchter als een hopeloos uitverkochte AB platspeelden, is een nieuw concert nergens zo op zijn plaats als bij ons!

Terry Hall, Lunval Golding, Neville Staple, Roddy Radiation, Sir Horace Gentleman en John Bradbury hebben een volledig nieuwe show in petto voor de Belgische fans. (Her)ontdek hun indrukwekkende discografie, hét ultieme referentiepunt binnen het genre, en geniet mee van alle hits die de legende mee geschreven hebben, van “Rat Race” over “Do Nothing” tot “Ghost Town”. Afspraak met The Specials op dinsdag 25 november, in de Ancienne Belgique! De ticketverkoop start op donderdag 24 april vanaf 11u. Welkom terug!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Specials
Datum: 
Dinsdag 25 november, 20u
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over