Pukkelpop strikt ultieme headliner: The Smashing Pumpkins!
Op slechts een halfuur tijd was het concert van The Smashing Pumpkins in de Ancienne Belgique op 26 mei volledig uitverkocht. Na heel moeizame en spannende onderhandelingen is de kogel eindelijk door de kerk en zijn we erin geslaagd om The Smashing Pumpkins te strikken. Mid vorig jaar kondigde Billy Corgan de reünie van The Pumpkins aan. De Amerikaanse band komt in originele bezetting terug naar Pukkelpop na hun glansrijke doortocht in 1995. Op 7 juli verschijnt het langverwachte album Zeitgeist.
The Smashing Pumpkins zijn de ultieme headliner op vrijdag 17 augustus!

Kings of Leon en M.I.A. op Pukkelpop!
Naast The Smashing Pumpkins zakt ook Kings of Leon af naar de festivalweide van Kiewit. Lange tijd waren ze een goed bewaard geheim binnen southern rock middens, maar met het nieuwste album Because of the Times staan de 3 broers Followill en hun neef op het punt om door te breken bij het grote publiek! Aanrader!

Ook M.I.A., de Londense met Srilankaanse achtergrond, speelt op Pukkelpop. Het vorige album Arular was een schot in de roos met een unieke mix van ragga, funk en dancehall gekruid met Engelse grime. Eind juni verschijnt haar nieuwe album Kala, waarvoor ze onder andere samenwerkte met Diplo en Timbaland. Dat belooft!

Ticketinfo
All in dagtickets kosten 69 euro of 130 euro voor 3 dagen in voorverkoop. Vergeet niet dat de camping, treinreis (NMBS) en busticket (De Lijn) inbegrepen zijn in je ticket!

Telefonische voorverkoop start op zaterdag 12 mei 2007. Reserveren kan via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 of via internet: www.proximusgoformusic.be

Meer informatie op www.pukkelpop.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: