Het is intussen al bijna drie jaar geleden dat het Ierse trio de wereld verraste met ‘No Sound Without Silence’. The Script is helemaal terug met een splinternieuw vijfde studioalbum, dat sinds 1 september in de rekken ligt. Tijdens hun Europese tournee in 2018 komt de groep hun 14 nagelnieuwe nummers ook bij ons voorstellen. En dat op zaterdag 17 maart in Vorst Nationaal.

De drie muzikanten hebben al een enorme weg afgelegd doorheen de jaren, met in 2008 het eerste succes met single ‘We Cry’ waarvan het album wereldwijd zo’n 2 miljoen keer over de toonbank ging. Het lijkt dan ook een evidentie dat Danny O’Donoghue, Mark Sheehan en Glen Power waren voorbestemd om grootse dingen te realiseren. Met hun mix tussen pop, rock, hip hop en soul en met hun ongelofgelijk talent om hits te schrijven, stelden ze hun fans nog nooit teleur. Denk maar aan nummers als “Breakeven”, “The Man Who Can’t Be Moved”, “For The First Time”, “Hall Of Fame” (ft. Will.i.am) en “No Good in Goodbye”. Resultaat: The Script verkocht tot vandaag de dag al meer dan 29 miljoen platen over de hele wereld, waarvan 3 albums meerdere keren platina behaalden en meerdere hits die op nummer 1 stonden in de internationale charts.

En dat is niet alles. Danny en zijn kompanen zijn ook ongelofelijke podiumbeesten die ondertussen al meer dan 1,4 miljoen tickets verkochten in zo’n 203 landen. De heren hebben in ons land al op de grootste festivals gestaan zoals Rock Werchter en Pukkelpop en in de grootste zalen gespeeld (zoals Ancienne Belgique, Vorst Nationaal en de Lotto Arena). Het drietal is niet te stoppen want hun nieuwe plaat, ‘Freedom Child’, wordt unaniem onthaald met lovende kritieken. De single “Rain” voert overal ter wereld de hitlijsten aan en werd al opgenomen in meer dan 300 playlists op Spotify. Het nummer wordt zonder twijfel een van de vele hoogtepunten tijdens hun volgende concerten.

Die concerten komen eraan bij de start van een nieuwe Europese tournee die op zaterdag 17 maart 2018 halt houdt in Vorst Nationaal. De ticketverkoop start vrijdag 29 september om 9u. Zorg dat je er op tijd bij bent!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Script
Datum: 
Zaterdag 17 maart 2018
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over