The Prodigy is terug van weggeweest en we zullen het geweten hebben. Hun nieuwe, explosieve single “Need Some1” geldt als voorbode voor het langverwachte zevende album van de groep.
De Engelsen kondigen om diezelfde reden ook hun terugkeer naar de zalen aan dit najaar! The Prodigy komt naar het Brusselse Vorst Nationaal op vrijdag 7 december!

De pioniers van de electro dance zijn zonder twijfel de meest gekende in het genre. Het bewijs? Hun 30 miljoen verkochte albums over de hele wereld en hun ongeziene portefeuille aan hits zoals “Firestarter”, “Smack My Bitch Up”, “Breathe” en nog vele anderen. Gekenmerkt door hun duivelse alliantie van beats en rock, wordt The Prodigy als onbetwistbare referentie van het genre gezien sinds hun oprichting in 1990. Ook hun live optredens, telkens opnieuw een intense ervaring waar je zelden ongedeerd uitkomt, voeden hun status als legendes. Met een nieuw album “No Tourists” onder de arm, waarvan de release voorzien is op 2 november, komt The Prodigy hun Belgische publiek verblijden. Afspraak in Vorst Nationaal op vrijdag 7 december! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 17 augustus om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Prodigy
Datum: 
Vrijdag 7 december 2018
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over