The Partysquad heeft vandaag samen met Whiteboy de nieuwe single ‘Freaky Dingen’ met featurings van Latifah, Saaff & Caza uitgebracht. Het is de eerste track die de nieuwste signing van Warner Music Benelux onder het label uitbrengt. The Partysquad is al jaren een begrip in de Nederlandse en internationale muziekscene en samen wordt er gewerkt aan een nieuw hoofdstuk waarin er op de succesformule wordt voortgeborduurd.

In dit volgende hoofdstuk wordt er veel nieuwe Nederlandse muziek uitgebracht waar de iconische leeuw een nog grotere rol in zal gaan spelen. Verwacht een mix van tracks zoals alleen The Partysquad ze kan brengen. Zodra het weer kan, zullen 'De Bazen van de Club' in de clubs en op de festivals weer kunnen doen waar The Squad ooit voor is opgericht!

Bekijk hieronder de official video van 'Freaky Dingen'.

“Met Warner Music hebben we een partner gevonden die ons alle aandacht en handvatten geeft om na alle hectiek van de afgelopen tijd samen te bouwen aan een nieuw sterk profiel.” - Jerry (The Partysquad)

"Het is een grote eer om met The Partysquad te mogen werken en deze eerste release zie ik als een mooie vertegenwoordiging van wat nog komen gaat. De clubs zijn al een tijdje gesloten, maar The Partysquad staat in de startblokken klaar wanneer ze weer open gaan! We kijken er met het hele team naar uit deze legendarische naam samen met hen voort te zetten." - Lotte Sterk (A&R manager WM Nederland)

OVER THE PARTYSQUAD
The Partysquad bouwt al 23 jaar lang feesten voor een breed publiek op podia in binnen en buitenland. Ze scoorden hits met onder andere 'Wat Wil Je Doen', 'Rampeneren' en 'Ik Ga Hard'. Daarnaast werkten ze samen met grote internationale artiesten als Major Lazer, M.I.A. en Afrojack, waren een van de eerste DJ's met een radioshow op FunX en SLAM! en stonden ze op grote festivals als Tomorrowland, Glastonbury en Ultra.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over