Ervaar de beste live experience met jouw favoriete artiesten op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 tijdens Live is Live op het strand van Zeebrugge. Een unieke setting voor een concertreeks waarbij het comfort van zowel de artiest als de bezoeker centraal staat: ‘’You all get the best”.

Met veel trots presenteert FKP Scorpio België de eerste headliner voor haar gloednieuwe concept deze zomer. Op vrijdag 17 juni komt The National naar het strand van Zeebrugge voor hun enige zomershow in de Benelux van 2022. The National en België, het blijft een geslaagd huwelijk. De superlatieven voor hun eerdere live passages logen er niet om. Verbluffend. Intens. Adembenemend. Perfectie. Top. Een gedroomde eerste headliner dus voor Live is Live.

Met Live is Live wil concertorganisator FKP Scorpio België de lat net iets hoger leggen maar ook terugkeren naar de basis. Muziek. Live ervaring. Dat onvergetelijke moment waarop alles samenkomt. Alle voordelen van een outdoor show gecombineerd met het comfort van een moderne concertzaal. Op het strand van Zeebrugge, in de achtertuin van het feeërieke en historische Brugge, vonden ze de perfecte locatie. Achter het podium glinstert de zee, het zand onder de voeten. Of toch liever een zitplaats op de grote tribune met de duinen als backdrop en de zonsondergang als lichtshow?

Van in de late middag tot middernacht genieten van de beste live muziek. Op één groot podium met de beste geluids en licht installatie. Geen korte festivalsets, maar volledige concerten. Geen blokkenschema en gehaast van het ene podium naar het andere om toch maar niets te missen. Less is more. Bewegingsruimte, zuurstof, vakantiegevoel, ultiem genieten. Op vrijdag 17 juni met alvast The National en nog 4 toe te voegen topartiesten.

Genieten ook van eten en drinken op het strand. Verrassend, vers en gevarieerd en zoveel mogelijk lokaal geproduceerd. Live is Live werkt hiervoor samen met het team van Best Kept Secret, hét festival dat van food & drinks ook een headliner maakte. You all get the best, remember…

Tickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 69 euro en zijn te koop vanaf zaterdag 11 december om 10:00 via www.liveislive.be. Live is Live biedt aparte upgrades voor wie dat wenst. Frontstage, voor wie de show vanop de eerste rij wil meemaken. Of een Sea View Seat waar je vanaf je eigen plek op een comfortabele tribune de show kan bekijken. Upgrades kunnen later gekocht worden of ter plekke op de dag zelf.

Hoewel Live is Live een concertreeks is, zullen er enkel dagtickets verkocht worden. Overnachten kan bij één van de vele campings in de buurt of een hotel in Brugge, en geniet dubbel van stad en concert.

“And everyone gave everything and every song, everybody sang: Live is life!”

Tickets en prijzen*:
Ticket: 69 euro
Frontstage upgrade: + 30 euro
Sea View upgrade: + 25 euro
*Prijzen inclusief servicekosten

De verkoop voor deze show start op zaterdag 11 december 10:00 via www.liveislive.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: