Ooit was Toby (Adam Driver) een ambitieuze, idealistische student die in een Spaans dorpje zijn afstudeerproject "Don Quichote” regisseerde. Vandaag is hij een gevierde, maar verwaande filmmaker. Wanneer hij na vele jaren terugkeert naar Spanje, ontmoet hij de oude man die ooit de rol van Don Quichote speelde. Maar de man waant zich nog steeds Don Quichote en ziet in Toby zijn trouwe volgeling Sancho Panza. Het duo begint aan een bizarre tocht en langzaam wordt Toby meegezogen in een wereld van illusie waarin hij dromen en realiteit niet meer van elkaar kan onderscheiden.

Na 17 jaar pre-productie is de legendarische regisseur Terry Gilliam (12 Monkeys, Brazil) er eindelijk in geslaagd om zijn mythisch droomproject te verfilmen. Hij kan daarvoor rekenen op een droomcast aangevoerd door Adam Driver (Star Wars: The Force Awakens, Paterson), Jonathan Pryce (Pirates of the Caribbean, The Brothers Grimm), Stellan Skarsgård (The Avengers, Good Will Hunting) en Olga Kurylenko (Quantum of Solace, Oblivion).

Het Brussels International Film Festival vindt plaats van 20 tot en met 30 juni 2018 in Brussel. De voorstellingen zullen doorgaan in Bozar, Flagey, UGC, Cinémas Galeries, Palace en Vendôme. Het festival heeft drie competities: een Nationale, een Internationale en een Europese selectie. Daarnaast zullen er verschillende evenementen zijn voor professionals en voorstellingen voor het jonge publiek.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: