Disney-musical in Flanders Expo Gent wordt grootschalig totaalspektakel

‘The Little Mermaid’, de Disney-musical die door entertainmentbedrijf Marmalade vanaf morgen, woensdag 13 december, voor het eerst in België wordt gebracht, is een groots totaalspektakel met imposante decors, kostuums, acrobatie en effecten. Blikvangers zijn onder meer een ledwall van maar liefst 400 vierkante meter groot, waterfonteinen en een levensgrote boot op het podium.

De musical ‘The Little Mermaid’ in cijfers:

  • het podium is méér dan 1.500 vierkante meter groot en behoort hiermee tot één van de grootste musicalpodia ooit in ons land;
  • tijdens de storm-scène is er een regengordijn te zien van maar liefst 72 meter lang;
  • het podiumbrede led-scherm op de achtergrond telt 800 panelen met 10.240.000 ledlampjes in totaal;
  • daarnaast zijn er 439 lichtelementen gemonteerd;
  • per voorstelling zullen er 150 verschillende kostuums te zien zijn, die speciaal voor deze Vlaamse productie werden gemaakt.

Topcat

Regisseur Frank Van Laecke en producent Yoshi Aesaert hebben voor ‘The Little Mermaid’ een topcast samengesteld bestaande uit gerenommeerde musicalsterren en enkele jonge grote talenten: Ianthe Tavernier als Ariël, Juan Gerlo en Michiel De Meyer als Prins Erik, Kobe van Herwegen als Sebastiaan, Anne Mie Gils als Ursula, Hans Peter Janssens als Koning Triton, Jan Schepens als Slijmbol, Frank Hoelen als Grimbert, Nordin De Moor als Slijmbal, Marc Lauwrys als Jutter en Ivan Pecnik als Chef Louis.

Praktisch

De Disney-musical ‘The Little Mermaid’ is te zien vanaf 13 tot en met 30 december in Flanders Expo Gent. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 35 euro via www.thelittlemermaid.be of tel. 070 275 010 (max. 0,30 cent/minuut – enkel op werkdagen tussen 9.30 en 17.30 uur).

Groepen vanaf 20 personen ontvangen een korting van 10% op de ticketprijzen. Een all-in vip-arrangement is al beschikbaar vanaf 185 euro per persoon excl. btw (minimaal 10 personen).

Voor een sprookjesachtige driegangenmaaltijd in restaurant ‘The Little Mermaid’ betaal je slechts 45 euro, of 24,50 euro voor kinderen tot 12 jaar.

Bekijk de trailer: https://vimeo.com/238934841

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: