Het geplande concert op vrijdag 4 maart in de AB is in geen tijd helemaal volgelopen! Om dit goede nieuws te vieren hebben Pete Doherty, Carl Barat en hun kleine band besloten om een tweede concert in Brussel aan hun planning toe te voegen! Tot onze vreugde concerteren The Libertines ook op zaterdag 5 maart in de Brusselse AB. Tickets zijn vanaf nu te koop!

De grootste stormen zijn gaan liggen, maar The Libertines behouden hun scherpe kantjes en hun klasse, blijven rockfanaten inspireren, en slagen en nog steeds in om het muziekwereldje op zijn kookpunt te brengen vanaf het eerste gitaarakkoord. Nu de reünie op het podium een feit is, maakt de groep – geheel verrassend – ook in de studio zijn rentree om ons een veelbelovende derde plaat voor te schotelen. 'Anthems For Doomed Youth' werd in zes weken tijd opgenomen in een dorpje op twee uur van Bangkok, ver van alle drukte in Londen, en werd geproducet door Jake Gosling (Ed Sheeran, Paloma Faith ...).

Eind 2014 brachten de Britten Vorst Nationaal al tot het kookpunt, en nu zetten ze zich schrap om de Ancienne Belgique dus niet één, maar twee keer te doen daveren! Wie naast tickets greep voor het uitverkochte concert op 4 maart, twijfelt best geen seconde om zich te verzekeren van een ticket voor het extra concert op zaterdag 5 maart!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Libertines
Datum: 
Zaterdag 5 maart 2016
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over