The Levellers, Gorki, CPeX, Yellow Claw, Mark with a K, Gunther D, Clouseau, Radio Guga, De Corsari’s en nog veel meer moois op zilveren jubileumeditie van Boerenrock. Het festival, al 24 jaar een vaste waarde op de festivalkalender, viert feest in 2014!

Voor onze 25ste editie zal ons festivalterrein langs de Tiensestraat opnieuw het ideale decor zijn om de zomervakantie in stijl af te sluiten. Een 30-tal acts uit binnen- en buitenland zullen de revue passeren in het Hagelandse dorpje Kortenaken en 3 dagen (inclusief 2 nachten) lang zorgen voor een ambiancevolle festivalervaring. 

B-Party is hét feestje dat op vrijdagavond ons festivalweekend op gang zal trekken en daarvoor halen we voor de 3de maal op rij dé top uit het Vlaamse fuifcircuit naar Kortenaken. Het muzikaal entertainment leggen we namelijk in de vakkundige handen van enkele Studio Brussel dj's die met De Afrekeningsfuif de festivalgangers volledig uit hun dak zullen laten gaan op zowel vette elektrobeats als alternatieve harde gitaren. Een ultramodern decor  maakt dit feest volledig AF!

B-Rock is al 24 jaar traditie op zaterdag. Om die reden wordt editie 25 een soort van “Best Of Boerenrock” op onze mainstage “The Big” want met Belgian Asociality, The Kids, The Wolfbanes, Guy Swinnen, CPeX, Gorki en The Levellers staan er één voor één groepen op het podium die in een nabij of ver verleden al voor de nodige ambiance gezorgd hebben in Kortenaken. In de nachtelijke uren wordt het feest afgerond met dé partyband bij uitstek Les Truttes, gevolgd door Daylight Comes en een dj-set van de Partyshakerz vs Mobius One & Skratsj.

Naast rock & pop is er op zaterdag ook nog B-Elektrik op ons dj-stage “The Biet” met urenlang dj-geweld. En in alle bescheidenheid mogen we wel vertellen dat de line-up op dit podium nog nooit zo straf was, dat mag ook wel voor een “zilveren feest”. Met ondere andere het Nederlandse succestrio Yellow Claw, de topact van Boerenrock 2013 Mark with a K, het “enfant terrible” van Studio Brussel Gunther D, het Noorse hardstyle duo Da Tweekaz en party-animal DJ F.R.A.N.K. staan er meerdere topentertainers op “The Biet”.

B-Family is op zondag dit jaar zonder enige twijfel van topniveau. Met Clouseau halen we Vlaanderens populairste voor de 2de keer naar Kortenaken. Maar ook Radio Guga, het festivalconcept van Guga Baul, en De Corsari’s zullen voor het nodige muzikale spektakel zorgen. Een muzikaal programma in combinatie met een gigantisch groot kinderdorp en de grootste Belgische kinderdisco maakt van deze zondag een niet te missen event voor de ganse familie.

Voor ticketinfo & andere praktische vragen kunnen jullie terecht op www.boerenrock.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Boerenrock
Datum: 
22, 23 en 24 augustus 2014
Locatie: 
Kortenaken

Reservatie:

Meer over