‘THE LAUNCH RELAUNCHED’ VAN DJ JEAN
Hij is terug van weggeweest, de bijna 40 jarige Nederlandse deejay en producer DJ Jean.

De carrière van DJ Jean begon in 1989 toen hij Nederlandse mix- en scratchkampioen werd op fenomenale wijze. Ondertussen ontwikkelde hij ook z’n talenten als muziekproducer wat later ging resulteren in een resem hits.

In 1996 scoorde DJ Jean met ‘I give my life’, z’n debuutsingle. Het nummer kwam in de Nederlandse tipparade binnen maar bleef er helaas ook steken. Na ‘Let youself go’ en ‘U got my love’ was het in 1999 echter helemaal raak. DJ Jean scoorde z’n eerste nummer 1 hit in Nederland en dat met het nummer ‘The Launch’.

Vandaag, bijna tien jaar later, is DJ Jean terug met z’n single ‘The Launch Relaunched’. De single verkocht al meer dan 1 miljoen exemplaren in het verleden en dankzij de nieuwe versie zal het aantal verkochte stuks alleen nog maar stijgen. Natuurlijk is ‘The Launch Relaunched’ een gloednieuw nummer geworden en heeft DJ Jean gekozen voor originaliteit en een verfrissende aanpak. Met andere woorden, de gekende riddle van ‘The Launch’ werd bij de herlancering behouden.

Kijk zeker al eens naar de nieuwe videoclip van DJ Jean z’n single ‘The Launch Relaunched’. De single stond een paar weken geleden op 2 in de Nederlandse Mega Top 100.

ARS Entertainment brengt de cd-single weldra op de markt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: