Vanaf woensdag 30 mei kan de VIJFtv-kijker opnieuw genieten van de bekende, en inmiddels beruchte, serie The L-word. The L-Word is een vernieuwende serie over het leven en de liefdes van een groep lesbische vriendinnen en speelt zich af in Los Angeles. Met een sterke cast waaronder Pam Grier (bekend van haar rol als Jackie in Quentin Tarantino’s ‘Jackie Brown’) en Jennifer Beals (de bezwete danseres uit Flashdance). De serie heeft al 4 succesvolle seizoenen achter de rug en onlangs werd er officieel bevestigd dat de topreeks zeker terugkeert voor een 5de seizoen. VIJFtv begint bij het begin en start met seizoen 1. Daarop volgt seizoen 2 en nieuwe, eerder nog niet uitgezonden, afleveringen van seizoen 3.

Net zoals hetero’s en heterokoppels krijgt de groep vriendinnen te maken met ingewikkelde relaties, moeizame vriendschappen en wilde avontuurtjes. Maar het feit dat ze lesbisch zijn, maakt het geheel toch nét dat tikkeltje complexer. Ze worden bijna voortdurend geconfronteerd met het feit dat ze anders zijn dan anderen. Sommigen onder hen zitten met een vurige kinderwens, anderen zouden graag trouwen en nog anderen zijn verliefd op de moeder van hun beste vriendin. Al deze onderwerpen, en nog veel meer, komen aan bod in deze spraakmakende serie. Vanaf het eerste moment laat The L-word je niet meer los. Het zal dan ook niet lang duren vooraleer de kijker zijn of haar lievelingspersonage uit de serie pikt en meeleeft tot de allerlaatste aflevering.

Met:
Jennifer Beals (Bette Porter)Leisha Hailey (Alice Pieszecki), Laurel Holloman (Tina Kennard), Mia Kirshner (Jenny), Katherine Moennig (Shane McCutcheon), Pam Grier (Kit Porter), Erin Daniels (Dana Fairbanks),Rachel Shelley (Helena Peabody), Sarah Shahi (Carmen de la Pica Morales), Dallas Roberts (Angus Partridge), Eric Mabius (Tim)ea.

The L-Word vanaf woensdag 30 mei elke week om 22u50 op VIJFtv!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: