De “2013 MTV EMA” worden vast het grootste muziekfeestje van de hele wereld! MTV maakte vandaag bekend dat ook The Killers zullen optreden in Amsterdam. Redfoo van LMFAO zal de party in goede banen leiden. Met zijn ongebreidelde energie en talent voor fun wordt hij de officiële MC van de “2013 MTV EMA” en Ariana Grande brengt verslag uit en tweet naar hartenlust vanuit de backstage.

De “2013 MTV EMA” worden live uitgezonden op zondag 10 november om 21u vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam. The Killers, Redfoo en Grande vervoegen de al eerder aangekondigde Katy Perry en presentator Ron Burgundy van Anchorman 2 (Will Ferrell).

Daarnaast zullen The Killers een uniek concert verzorgen op de MTV World Stage op vrijdag 8 november in de Amsterdamse Paradiso. Deze World Stage-event maakt deel uit van de diverse activiteiten voor de MTV Music Week in Amsterdam in aanloop naar zondag 10 november om fans uit Nederland en daarbuiten alvast klaar te stomen voor de grote show.

"Zo opgewonden om wat gekheid toe te voegen aan deze crazy party, whooooooooooo!" zei Redfoo.

"Ik ben zo ongeduldig om backstage te gaan naar de 2013 MTV EMA en de ogen en oren voor alle fans over de hele wereld te zijn! Zorg ervoor dat je @MTVEMA volgt op 10 november, zodat jullie allemaal mijn updates van de grote avond kunnen zien. Het gaat echt heel leuk zijn! " zei Grande.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: