The Killers geeft op 6 juli een concert in Ziggo Dome Amsterdam. Het optreden is onderdeel van de Imploding The Mirage Tour. De kaartverkoop start op vrijdag 14 februari om 10:00 uur via Ticketmaster.

Sinds de release van hun debuutalbum Hot Fuss in 2004 met daarop klassiekers als Mr Brightside en Somebody Told Me heeft The Killers ruim 28 miljoen albums verkocht, talloze nominaties en prijzen gewonnen en speelt de band de grootste stadionshows en op festivals over de hele wereld.

Sam’s Town, de opvolger van Hot Fuss, is een liefdesbrief aan de geboortestad van de band. Het album werd uitgebracht in 2006 en bevat de singles When You Were Young en Read My Mind. Het derde studioalbum Day & Age kwam in 2008 uit en werd ontvangen met lovende recensies. Mede door de enorme wereldhit Human. Na Battle Born uit 2012 ging de band ook op wereldtournee naar landen die ze nooit eerder hadden bezocht. Met als groots hoogtepunt een uitverkocht Wembley Stadium, één van de belangrijkste en meest memorabele shows uit hun carrière.

De meest recente LP van The Killers genaamd Wonderful Wonderful werd uitgebracht in september 2017. Het leverde de band een record op met hun vijfde opeenvolgende UK Number One hit. Voor het eerst stond de band ook bovenaan de Amerikaanse hitlijsten. Met de toevoeging van de hits The Man en Run For Cover hebben The Killers een werkelijk ongelooflijke verzameling hits verzameld.

In 2019 onthulden ze Land Of The Free, een oprechte klaagzang die is geïnspireerd op actuele gebeurtenissen en recente nationale tragedies in de Verenigde Staten. Het nummer werd vergezeld door een video van Academy Award-winnende regisseur Spike Lee. Later in 2019 sloot de band voor de tweede keer het Glastonbury Festival af met een show vol hits waarin ze werden vergezeld door enkele van hun grootste helden waaronder Pet Shop Boys en Johnny Marr.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Killers
Datum: 
6 juli 2020
Locatie: 
Ziggo Dome, Amsterdam

Reservatie:

Meer over