Na hun sensationele comeback in 2017, vierde de Iers/Amerikaanse folkgroep The Kelly Family de voorbije maanden hun 25-jarige jubileum met een Europese stadiontour, waarmee ze in januari nog in een uitverkocht Antwerps Sportpaleis stonden. Een unieke registratie van die concerten is te vinden op het album '25 Years Later - Live'. Kathy, Patricia, Paul, Joey, John, Jimmy en Angelo Kelly brengen verbluffende live versies van hun grootste hits.

The Kelly Family verkocht ruim 20 miljoen albums en is daarmee één van de succesvolste Ierse bands ooit. Tijdens hun recente tour, waarmee ze 40 Europese steden aandeden, speelden ze voor meer dan 500.000 fans. Een 1 uur durende registratie van het '25 Years Later'- concert, opgenomen in de Mercedes Benz Arena in Berlijn, is op 11 april om 22 u exclusief in Vlaanderen te zien op Ment TV.

In oktober 2019 liet The Kelly Family het album ‘25 Years Later’ op de wereld los. Hiermee bracht de band een ode aan de plaat ‘Over The Hump’, waarmee ze 25 jaar geleden de wereld veroverden.

Het album ’25 Year Later – Live’ is een live vertaling van ’25 Years Later’ en is nu verkrijgbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over