Gisteren was Q-Music te gast op het circuit van Zolder. Aanleiding was de allereerste 'Hakkenrace' in Vlaanderen waarbij er voor 5000 € aan schoenen werd weggegeven aan de winnares. Naast deze loopwedstrijd voor dames was er gisteren ook tijd en aandacht voor muziek en dat met The Gibson Brothers.

Patrick, Chris en Floyd van The Gibson Brothers zijn gisteren in de 'Deckers & Ornelis jukebox' de luisteraars van Q-Music komen opwarmen voor het discoweekend. Vandaag en morgen zit Q in een discojasje. Aanleiding is "30 Years Disco" ofwel de verjaardag én het feest van 30 jaar discomuziek. "Inderdaad, de disco bestaat dit jaar 30 jaar. Met The Gibson Brothers worden we trouwens vaak gevraagd naar Nederland, Frankrijk en België waar ze deze verjaardag vieren" zegt Patrick van The Gibson Brothers.

Fans van de 'discomuziek' moeten de sterke compilatie " 30 Years Disco" zeker kopen. Voor de prijs van een dubbel-cd krijg je 3 cd's aangeboden met de allergrootste namen uit de discomuziek: Chic, The Gibson Brothers, The Village People..het zijn maar een paar voorbeelden van deze ultieme disco-cd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: