Goed nieuws voor alle fans van de iconische tv-serie FRIENDS™! Vanwege de overweldigende vraag en het immense succes wordt 'The FRIENDS Experience' in Brussel - gecreëerd door Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment, Warner Bros. Television Group en Original X Productions (OGX) - verlengd tot 25 augustus 2023.

In een buitengewoon interactieve ervaring krijgen FRIENDS-fans de kans om de hoogtepunten van de iconische serie te ervaren en ondergedompeld te worden in de wereld van hun favoriete personages uit de serie. Van Monica’s keuken tot de iconische fontein van FRIENDS, elke hoek van The FRIENDS Experience ademt de charme en de geest van de legendarische serie.

Met al meer dan 200.000 bezoekers in Europa, heeft The FRIENDS Experience bewezen een ongekend succes te zijn. Fans van over de hele regio kregen de kans om de geschiedenis opnieuw in te duiken en de belangrijke momenten uit de serie opnieuw te beleven. Denk maar aan gluren door Rachel en Monica’s paarse deur, ontspannen in Joey en Chandlers fauteuil, of een handje toesteken met de verhuis van Ross’ beruchte zetel. Uiteraard werd Central Perk – met zijn legendarische, oranje sofa, tot in de kleinste details nagebouwd. Daarnaast zijn er nog veel meer gereconstrueerde sets, kostuums en voorwerpen.

FRIENDS-fans in Brussel kunnen ook een aandenken aan hun bezoek mee naar huis nemen. In de shop van The FRIENDS Experience vinden fans een selectie aan exclusieve merchandise terug.

Zomerpromotietarief

FRIENDS is een iconische serie waar de hele familie van geniet en waarvan de erfenis van generatie op generatie wordt doorgegeven. Om ervoor te zorgen dat de ervaring toegankelijk is voor alle fans, is er een speciaal zomerpromotietarief, met ticketprijzen voor geselecteerde data vanaf 18 euro!

Tickets zijn te koop via www.FriendsTheExperience.com/Brussels

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: