Muziekminnend Vlaanderen verkeert officieel in staat van rouw: de legendarische rockgroep The Clement Peerens Explosition kondigt aan dat ze in 2022 voor goed hun schup zullen afkuisen. Maar dat doen ze niet zonder nog een laatste keer afscheid te nemen van hun fans, op 20 december 2022 in de very Aantwaarpse zaal De Roma.

De ware reden van hun plotse afscheid blijft - zoals dat bij alle grote bands gaat - in mysterie gehuld.

"Daar hebde gij geen zaken mee, ik ga da niet aan awe neus hangen, want ge zou da toch niet snappen”, zo reageert CPEX-opperhoofd Clement Peerens.

Het zullen ongetwijfeld emotionele maanden worden voor muziekliefhebbers van over het hele land, maar we hopen dat tegen december 2022 de traantjes opgedroogd zijn om er samen met Clement Peerens, de hemelbestormende Aertbeliën Sylvain en de Ueberbabe Lady Dave nog een laatste lap op te geven! Geniet nog een allerlaatste keer van hun meesterlijke riffs en hun onverwoestbare repertoire.

Wil je nog een laatste keer los gaan op 'Vinde gij mijn gat’, 'Foorwijf’, 'Boecht van Dunaldy’ of de nieuwe single ’Na is 'm vol’ (tegen december 2022 ongetwijfeld een klassier!)?

Kom dan zeker naar De Roma op 20 december 2022! Mis deze avond je afspraak met de geschiedenis niet! Olraaait!

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 10 december om 10u via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Clement Peerens Explosition
Datum: 
Dinsdag 20 december 2022
Locatie: 
De Roma, Antwerpen

Reservatie:

Meer over