Vanavond spelen de Rode Duivels en daar kan een echt WK lied van The Clement Peerens Explosition niet aan ontbreken. De legendarische The Clement Peerens Explosition komt op 27 september eindelijk nog eens naar Brussel.

"Iedereen leeft zogezegd mee met de Rooi Duvels. Maar medeleven is nog wel watmeer dan u belachelijk maken met een pruik en panties over de buitenspiegels. Het meesterwerk 'Een Droevig Lot' toont wat écht meevoelen is."

Het tumultueuze trio heeft een reusachtig repertoire aan huiveringwekkende hits, waarin elke menselijke emotie aan bod komt. Dat gaat van klassiekers als het psychologisch doordachte Vinde gij mijn gat over het maatschappijkritische Boecht van Dunaldy via lovesongs als Zagen tot hedendaagse meesterwerken als Boormachien en Gitaren, yeti en salaad!

Talrijk zijn de getuigenissen van concertgangers die na anderhalf uur CPeX als betere mensen huiswaarts keerden: velen hervonden hun mentale evenwicht, de bloeddoorstroming werd drastisch beter en verbijsterend hoog aantal kwaaie ziekten verdween op haast miraculeuze wijze.

Het trio bestaat uit de meesterlijke zanger en poëet Clement Peerens, de wild wervelende bassist Aertbeliën Sylvain en betoverende drumdiva Lady Dave.

Fans uit omliggende dorpen zijn ook welkom.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Clement Peerens Explosition
Datum: 
27 september 2018
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over