Jongerenmerk JIM kampeert sinds zaterdag 26 oktober 2013 letterlijk en figuurlijk in Antwerpen op de Godefriduskaai met The Big Live 2013. VJ’s Eline De Munck, Sean Dhondt, Niko Van Driessche en Vincent Banic presenteren 168 uur lang live vanuit de studio, in de schaduw van het MAS. Elke dag zijn er optredens, DJ-sets én nieuw dit jaar zijn talrijke workshops die georganiseerd worden.

Afgelopen zaterdag 26 oktober 2013 mocht Willie Wartaal van De Jeugd van Tegenwoordig het imposante podium inhuldigen. Het voorbije weekend hebben de VJ’s al heel wat gasten mogen ontvangen in hun studio: Sofie Dumont en Roger Van Damme zorgden voor een culinaire verwennerij, Axel Daeseleire kwam zijn verjaardag vieren en ook Natalia, Kim Hertogs, Karolien Verbanck en Stan van Samang brachten een bezoekje. Ondertussen zijn in het MAS ook de eerste Big Workshops geweest waarbij er nachtkastjes, longboards en lampjes zijn gemaakt. De nodige beats werden verzorgd door DJ’s Mystique en DJ F.R.A.N.K en ook Coely en Kensington kwamen al optreden.

The Big Live 2013 gaat nog door tot zaterdag 2 november om 18.00 en onder andere de bekende Britse groep Crystal Fighters, Martin Garrix, Milk Inc en Parachute Youth komen nog langs voor optredens. In het MAS staan er ook nog heel wat workshops op het programma: graffiti spuiten, zelfgemaakte deodorants maken of je eigen muts breien.

Iedereen is welkom om langs te komen of deel te nemen aan de gratis workshops. Je vindt het volledige programma op JIM.be en je kan ook continu alles live volgen bij JIM en JIM.be

The Big Live 2013 in Antwerpen
Zaterdag 26 oktober 2013 – Zaterdag 2 november 2013
168 uur live bij JIM en op JIM.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over