Multi-platina rock band Nickelback released op 1 november The best of Nickelback volume 1 via Roadrunner Records. De Best Of bevat een samenvatting van de opzienbarende carrière in een totaal van 19 nummers. Hits als “Photograph”, “ How You Remind Me”, “Rockstar”, “When We Stand Together’’ en meer passeren de revue. De release valt samen met de Europese tour van de band. België wordt aangedaan op 21 november in Vorst Nationaal.

Nickelback is een van grootste rockbands ter wereld en heeft wereldwijd 50 miljoen albums verkocht. Sinds de doorbraak hit ‘’How You Remind Me’’ in 2001, volgden nog achttien hits die de top van verschillende charts over de hele wereld bereikten. De band werd in totaal genomineerd voor vijf Grammys, drie American Music Awards, twaalf Juno Awards en werden benoemd tot ‘’Group of the Decade’’ door Billboard Magazine in 2009. 

The best of Nickelback volume 1 ​is de opvolger van het studio album Here and Now, wat op #1 binnenkwam in Canada, Australie en Japan, #2 in Amerika, Duitsland en Zwitserland en #3 in Oostenrijk en Zuid-Afrika, wat hun hoogste entry betekende in die landen. In totaal heeft Here And Now wereldwijd meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht.

Tracklisting The best of Nickelback volume 1 ​

  1. Photograph
  2. How You Remind Me
  3. Burn It To The Ground
  4. Rockstar
  5. Savin’ Me
  6. Figured You Out
  7. Too Bad
  8. If Today Was Your Last Day
  9. Far Away
  10. Feelin' Way Too Damn Good
  11. Someday
  12. Never Again
  13. Lullaby
  14. If Everyone Cared
  15. Gotta Be Somebody
  16. When We Stand Together
  17. Animals
  18. This Afternoon
  19. Something In Your Mouth

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: