In december sluiten The Analogues hun seizoen af met een 'The Analogues Year-end Spectacle' een uitbundig, eenmalig event in Paradiso waarvan de opbrengst naar War Child gaat. Hoofdprogramma is The Analogues Sideshow die hun debuutalbum ‘Introducing The Analogues Sideshow’ integraal, voor het eerst live presenteert. Daarnaast is er ruimte gemaakt voor een supportact in de vorm van Nederlandse retro band The Mocks. En er is er een extra interactieve Beatles set toegevoegd waarvan de setlist (vooraf) wordt samengesteld door het publiek!

The Analogues Sideshow

‘Introducing The Analogues Sideshow’ is het eerste album met eigen nummers van de inmiddels internationaal gevierde Nederlandse Beatles-tributeband The Analogues. Muziekblad Lust for Life schreef "....dertien werkelijk bloedmooie liedjes, van de prachtige koortjes tot het smaakvolle gitaarwerk, er valt veel te genieten" en Het Parool zegt "Er gebeurt veel, mooie melodieën, grappige vondsten en vindingrijke arrangementen". De verzameling van 13 originele songs die voor dit debuut zijn opgenomen bevat bijdragen van alle bandleden en laat naast creatieve vrijheid vooral ook een heleboel plezier horen. Het volledige album is voor het eerst live te horen op het Year-end Spectacle . Don’t Fade Away live@ziggo

Jouw Beatles-favorieten uit de Top 2000, live tijdens 'The Analogues Year-end Spectacle'

Eén van de programmaonderdelen van het Analogues Year-end Spectacle is een interactieve Top 2000 set, waarin het publiek (vooraf) mag aangeven welke van hun favoriete Beatles-nummers uit de Top 2000 ze die avond graag door The Analogues live vertolkt willen zien. Er kan gekozen worden via bijgaande lijst met alle Beatles-songs die de laatste acht jaar in de Top 2000 hebben gestaan (omdat The Analogues acht jaar bestaan, vandaar). Kies je favoriete Beatles-nummer uit de Top 2000.

Na dit 'Illustrious Year-end Spectacle' starten The Analogues in februari met hun 'Hello Goodbye' tour, een theaterversie van de show die die afgelopen najaar 2 x de Ziggo Dome vulde. 'Hello Goodbye, the very best of the studio years' is een avond met hoogtepunten van de shows ‘Revolver’, ‘Magical Mystery Tour’, ‘Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band’, ‘The White Album’, ‘Let it be’ en ‘Abbey Road’, als afrondend eerbetoon aan The Beatles' legendarische studio years '66 - '70.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over