Geen band in de wereld die de sound en songs van The Beatles indrukwekkender en authentieker laat herleven dan The Analogues. De band verzorgde de afgelopen jaren in o.m. De Roma (Antwerpen), Stadsschouwburg (Brugge) en AB ( Brussel) fel gesmaakte, integrale uitvoeringen van de legendarische albums “Magical Mystery Tour” , “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” en “The White Album “.

Wegens massale belangstelling hernemen The Analogues “The White Album“ op 16.03.19 in Kursaal, Oostende. Tickets vliegen de deur uit en wie erbij wil zijn, moet snel zijn. De laatste 400 zijn nu beschikbaar op: https://www.kursaaloostende.be/nl/Analogues

Na Magical Mystery Tour en Sgt Pepper’s was er voor aanvang van de The White Album-tour flink wat nieuwsgierigheid. The White Album leek immers een iets minder toegankelijk album dan de twee albums die The Analogues eerder integraal uitvoerden Maar al tijdens de try-outs bleek dat juist de verscheidenheid aan muzikale stijlen van dit legendarisch dubbelalbum geweldig goed uitpakte.

Bij dit concert valt er ook visueel en theatraal heel wat te beleven, maar het uitgangspunt is en blijft de muzikale authenticiteit. Daarbij is het uiteraard onvermijdelijk om, naast de vijfkoppige band, flink wat hulptroepen (strijkers, blazers) en gastmuzikanten mee te nemen, en een compleet arsenaal aan bijzondere, vintage-instrumenten.

50 Jaar “Abbey Road”

Najaar 2019 touren The Analogues ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van “Abbey Road” met dit laatste studio album, die geweldige allerlaatste creatieve explosie van The Beatles uit 1969.

Een Belgische show wordt zeer binnenkort bekend gemaakt maar de band gaf al een voorsmaakje in het Nederlandse TV programma De Wereld Draait Door met de befaamde “Abbey Road” apotheose “Golden Slumbers/”Carry That Weight”/”The End”

Bekijk het hier: https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/583550

Was al wel bevestigd: het inmiddels uitverkochte concert op 5 oktober 2019 in de Amsterdamse Ziggo Dome waar “Abbey Road” het integrale album, van begin tot eind zal worden gespeeld - zoals we dat gewend zijn van The Analogues. De songs op Abbey Road vormen opnieuw een rijk geschakeerd palet van orkestrale arrangementen en gewaagde studio-experimenten.

In juni spelen The Analogues “Abbey Road” integraal en voor een zeer select gezelschap op de plek waar het meesterwerk in 1969 tot stand kwam… de legendarische Abbey Road Studio’s in London !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Analogues
Datum: 
16 maart 2019
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over