Met Hello Goodbye – The Very Best Of The Studio Years staan The Analogues op 16 en 17 september in een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam. In de aanloop naar deze shows zijn er twee extra mogelijkheden om deze voorstelling te ervaren: op 9 september in 013 (Tilburg) en op 10 september in de Oosterpoort (Groningen). De kaartverkoop voor deze concerten start vrijdag 20 mei om 10.00 uur.

Deze show kan beschouwd worden als een spectaculaire afsluiting van de periode waarin The Analogues alle studio-albums (van na 1967) van The Beatles live reproduceerden. De band behaalde de afgelopen jaren grote successen in binnen- en buitenland met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen, maar zelf nooit live uitvoerden: Magical Mystery Tour, Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band, The White Album en, op dit moment, een combinatie van Let It Be en Abbey Road.

Met ‘Hello Goodbye’ stelden The Analogues zichzelf de lastige opdracht om uit die zes iconisch albums een selectie van hoogtepunten te distilleren.

"Dat ging niet zonder slag of stoot," zegt musical director Bart van Poppel. "Wij spelen nu al een jaar of zeven al die geweldige nummers van The Beatles, maar we zijn ook nog steeds diehard fans. Met nogal sterke opinies over wat nou écht de sterkste nummers zijn. Met de lijst die we nu hebben ben ik het in ieder geval helemaal eens; Beatles-liefhebbers hebben nu twee extra gelegenheden om te komen kijken of ze het eens zijn met onze keuze."

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Analogues
Datum: 
9 september 2022
Locatie: 
013, Tilburg

Reservatie:

Meer over