Nog geen jaar na het uitverkochte concert van The 1975 in de Heineken Music Hall keert de populaire band terug naar Nederland. De Britten trappen hun Europese tour af in Amsterdam en staan op dinsdag 31 januari opnieuw in de Heineken Music Hall. Kaarten zijn vanaf aanstaande vrijdag 23 september om 11:00 uur te koop.

Met het tweede album dat begin dit jaar verscheen promoveerde The 1975 tot één van de meest relevante acts van dit moment. Gewapend met sterke songs, charismatische zanger en een prachtig decor, pakte het kwartet deze zomer onder andere de festivalweides van Glastonbury, Rock Werchter en Lollapalooza in. Het uitverkochte concert in de Heineken Music Hall van begin dit jaar kon op louter positieve kritieken rekenen.

I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It

The 1975 brak in 2013 wereldwijd door met hun single 'Chocolate'. In de jaren die daarop volgden bouwde de band een trouwe fanbase op, die ze van Bitterzoet naar Paradiso, naar TivoliVredenburg en vervolgens naar de Heineken Music Hall liet groeien. Vlak voor het uitverkochte concert in de Heineken Music Hall verscheen het tweede album 'I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It', waarmee de band definitief doorstootte naar de wereldtop. Het album, met daarop 3FM Megahit 'Love Me', stond zowel in de US als de UK bovenaan de hitlijsten.

Ticketinfo

Kaarten voor The 1975 in de Heineken Music Hall (per 1 januari 2017 AFAS Live) kosten €40 ex. servicekosten en zijn verkrijgbaar via The1975HMH.nl en Eventim.nl. De kaartverkoop start vrijdag 23 september om 11:00 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The 1975
Datum: 
31 januari 2016
Locatie: 
Heineken Music Hall, Amsterdam

Reservatie:

Meer over