Met opgeheven hoofd en stevig in hun schoenen maken onze favoriete Schotten opnieuw hun opwachting! Afgelopen vrijdag onthulde Texas zijn negende album, en vandaag kondigt de groep een nieuwe reeks concerten aan in Europa, met een belangrijke stop in Brussel! Texas laat op 14 november het zonnetje schijnen in Vorst Nationaal!

Al sinds 1985 draaien Sharleen Spiteri en haar trouwe metgezellen mee met veel integriteit, intelligentie en karakter. Nadat ze hun eerste sporen verdienden in thuisbasis Glasgow, werd Texas in 1989 internationaal bekend door het onvergetelijke “I Don’t Want a Lover” uit hun debuutplaat ‘Southside’. Dit album ging wereldwijd 2 miljoen keer over de toonbank, en bombardeerde Texas tot één van de grootste bands van de jaren ’90. Dankzij het charisma, de humor en de finesse van hun onlosmakelijke boegbeeld Sharleen Spiteri geeft de band een nieuwe definitie aan rock door de toevoeging van een vleugje pop, country, blues en soul. Met “Say What You Want”, “Halo”, “Black Eyed Boy” en “Summer Son” stapelen ze de successen op. Texas mag trots zijn op een onnavolgbare discografie waaruit er in de hele wereld meer dan 40 miljoen albums verkocht werden op ongeveer 30 jaar tijd.

Hun nieuwe plaat ‘Jump On Board’ is het beste bewijs van een band in topvorm! Het zelf geschreven en in hun studio in Glasgow geproducete album geeft opnieuw blijk van hun immense talent en is een ode aan het leven en het nemen van risico’s om vreugde naar de mensen te brengen. Om hun hereniging met hun Belgische publiek te vieren, komt Texas op dinsdag 14 november naar Vorst Nationaal! De ticketverkoop start op vrijdag 28 april vanaf 9u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Texas
Datum: 
14 november 2017
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over