Wendy (27) en Gregory (28) vormen al tien jaar een koppel en trouwden in 2002. Ze zijn intussen de trotse ouders van vier kinderen.

Wendy is sinds haar huwelijk bijna 30 kg bijgekomen. Ze voelt zich dik en lelijk, en allesbehalve sexy. In de loop der jaren werd ze beschaamd over haar uiterlijk. Het gaat zo ver dat ze zich zelfs niet meer aankleedt in het bijzijn van haar man of zich nog naakt aan hem vertoont. Als ze in bad zit, gaat de badkamerdeur onherroepelijk dicht. Ook hun seksleven lijdt hieronder. Wendy is er zeker van dat als ze 20 kg minder zou wegen ze zich terug thuis zou voelen in haar lichaam. Haar grote droom is om ooit eens als een écht model over de catwalk te lopen. Ze wil terug vrouwelijk zijn en zich vrouwelijk kunnen kleden.

Gregory is een beetje ‘het vuilbakje’ van de familie. Alle restjes van de maaltijden werkt hij vakkundig weg. Nu wil hij zijn buikje weg. Dat buikje stoort hem als hij z’n veters moet knopen of achter z’n bureau zit. Hij doet nog aan sport, minivoetbal. Maar hij is wel de dikste van het team.
Gregory wil de romantiek in zijn relatie terug laten opflakkeren. Hij en zijn echtgenote moeten terug meer tijd voor elkaar maken. Nu mist hij de passie.

Sonja en Marc gaan de uitdaging aan om de overtollige kilo’s van Wendy en Gregory weer weg te werken en hen te coachen naar de vorm die ze hadden op hun trouwdag.

Terug in je Trouwkleren: Dinsdag 23 oktober om 20:35 op VTM

Tekst: VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: