Dinsdagavond 12 mei en woensdagavond 13 mei 2015 wordt er opnieuw gespeeld in de Champions League. Wie zal uiteindelijk de finale van dit prestigieuze toernooi halen? Kan Juventus titelhouder Real Madrid van de troon stoten? En zorgt Bayern-coach Pep Guardiola alsnog voor een verrassing tegen zijn ex-club Barcelona? Beide terugmatchen van de halve finales zijn integraal te volgen bij 2BE en op 2BE.be.

Dinsdag 12 mei 2015: FC Bayern München - FC Barcelona

Op dinsdag 12 mei 2015 treffen FC Bayern München en FC Barcelona elkaar opnieuw in de eerste terugmatch van de halve finales. In de heenmatch wist Bayern tegenstander Barcelona 76 minuten lang van een doelpunt te houden. Maar de daarop volgende doelpunten van Messi maakten daar abrupt een einde aan. In de extra tijd legde Neymar de 3-0 eindstand vast. Bayern München had met 53% opvallend genoeg meer balbezit, maar dat mocht niet baten. Kan Bayern het tij nog keren?

Op dinsdag 12 mei brengen Dirk Deferme en Marc Degryse vanuit München live commentaar bij deze terugmatch. Tom Coninx volgt de match samen met voetbalanalist Tom Soetaers en trainer Jan Ceulemans in de Champions League-studio.

Woensdag 13 mei 2015: Real Madrid CF - Juventus FC

Op woensdag 13 mei 2015 staat de andere terugwedstrijd op het programma: Real Madrid neemt het op tegen Juventus. Titelverdediger Real verloor met 2-1 de heenmatch van de halve finales tegen underdog Juventus. In de statistieken liggen beide teams erg dicht bij elkaar. Kan Juve woensdag de 2-1 voorsprong verdedigen in Madrid en een ticket voor de finale in Berlijn bemachtigen? Of schenkt Real haar thuisbasis dit seizoen opnieuw een Champions League-finale?

Jan Dewijngaert en Tom Soetaers leveren op woensdag 13 mei vanuit Madrid live commentaar bij de wedstrijd. In de Champions League-studio ontvangt Tom Coninx proftrainer Aad De Mos en voetbalanalist Marc Degryse.

Tom Coninx, sportcommentator bij 2BE: “Bayern is één van de uitzonderingen die het Barça heel erg moeilijk kon maken in Camp Nou. Meer nog, de statistieken van de heenmatch tonen opvallende cijfers: zowel qua balbezit (47%/53%) als aantal passes (448/556) scoorde Bayern opvallend beter. Op papier lijkt een finaleplaats voor Bayern momenteel onrealistisch, maar de club bewees eerder al het tegendeel. Ook Real – Juventus belooft een spannend topduel te worden. In de heenmatch konden sterren Ronaldo en Bale weinig verschil maken tegen ‘Oude Dame’ Juventus, maar hoe brengen ze het er in hun thuisbasis vanaf?”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over