Leg je filmkeuze eens in handen van Kinepolis

Na een pauze van vijf jaar kan je elke tweede dinsdag van de maand opnieuw bij Kinepolis terecht voor een Sneak Preview. Bij een Sneak Preview weet je op voorhand niet welke film je voorgeschoteld krijgt, die keuze maakt Kinepolis voor je. Op die manier ontdek je films die je anders nooit zou zien. Het enige wat je op voorhand weet is dat het om een avant-première gaat. Je ziet de film in kwestie dus als allereerste.

Merk je toch dat de film niet echt je smaak is? Geen nood, tot 20 minuten na het begin van de film kan je de zaal verlaten en je ticket omwisselen voor een andere film of je geld terugvragen. Na de film nodigt Kinepolis je uit om je mening te geven over de avant-première.

“In de Verenigde Staten en onze buurlanden zijn Sneak Previews ongelooflijk populair! Ons publiek smeekte ons haast om ze terug in te voeren. We starten er nu weer mee in Antwerpen, na de zomer bekijken we of we de Sneak Previews in de rest van België zullen uitrollen”, aldus Tom Dhaenens van Kinepolis.

De Sneak Previews komen tot stand in samenwerking met filmmagazine Vertigo. De eerste editie zal doorgaan op dinsdag 14 april om 19u45 in Kinepolis Antwerpen aan standaard ticketprijs. Welke film je te zien krijgt, blijft uiteraard nog een verrassing.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: