Tejaterbende Oeps! trekt eropuit met hun volgende voorstelling “Turista” en bezet daarbij het pleintje van de Buulmolen te Olen. De voorstelling gaat over een geschifte camping waar de personages totaal van de pot gerukt zijn ofwel zwaar in de emotionele problemen belanden.

Bij een camping hoort buitenlucht, dus besloot Oeps! de vleugels uit te slaan en neer te dalen op een groene wei te Olen:  het pleintje aan de Buulmolen. We nodigen ons publiek dan ook uit op onze camping. Hopelijk wanen zij zich daar op een idyllische camping waar het altijd perfect weer is en iedereen vriendelijk is, zodat we die illusie kunnen doorprikken. Een resem aan knotsgekke en doortrapte personages passeert de revue en laat ons huilen en lachen.

Een grootschalige onderneming zoals deze is een primeur voor Tejaterbende Oeps! vzw maar gelukkig kunnen ze rekenen op de steun van de Provincie Antwerpen. Er zijn ook plannen om deze voorstelling later nog te hernemen op andere locaties, bv. in Turnhout en in Merksem. Voorlopig staat er nog niets vast maar de radars zijn aan het draaien.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Turista
Datum: 
9, 10, 15, 16, 17, 21, 23 en 24 mei om 20u15
Locatie: 
Buulmolen; Industrielaan; 2250 Olen

Reservatie:

Meer over