Heel goed nieuws voor de fans van ‘Tegen de Sterren Op’! De artiesten van het intussen overbekende televisieprogramma op vtm zullen op 2 & 3 mei 2015 opnieuw te zien zijn in de Antwerpse Lotto Arena met een gloednieuwe, spetterende show: TEGEN DE STERREN OP LIVE IN DE LOTTO ARENA.

Eerder dit jaar ging het dak er al af tijdens de shows in een uitverkochte Lotto Arena. Reden genoeg dus om ook in 2015 opnieuw een spetterende show te brengen, boordevol sketches, maar vooral ook boordevol live-muziek van onze nationale & internationale sterren! De line-up zal later worden bekend gemaakt.

Jonas Van Geel, Nathalie Meskens, Guga Baúl, Chris Van Espen, Clara Cleymans, Walter Baele, Tine Embrechts, Ella Leyers en Ivan Pecnik staan alvast te popelen om opnieuw het beste van zichzelf (en hun alter ego) te geven op het podium van de Lotto Arena. Wees er dus snel bij om deze unieke show te kunnen meemaken!

Bekijk zeker ook even deze link, om meteen in de stemming te komen: vorig jaar ging het dak eraf! https://www.youtube.com/watch?v=B8HUKtad5qk

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Tegen De Sterren Op Live
Datum: 
2 en 3 mei 2015
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over