Miley Cyrus, Marco Borsato, Adele, Slongs Dievanongs & Stromae vervoegen affiche

et gloednieuwe seizoen ‘Tegen De Sterren Op’ is nog maar net gestart op vtm, en tal van nationale & internationale artiesten staan al te popelen om hun opwachting te kunnen maken in de allereerste live-show van de sterren uit het populaire televisieprogramma: “Tegen de sterren op Live” in de Lotto Arena te Antwerpen.

We kregen net de bevestiging dat ook onze Stromae, Slongs Dievanongs, Marco Borsato, Adele en niemand minder dan onze Miley Cyrus hun opwachting zullen maken voor een spetterend live-optreden tijdens Tegen de sterren op Live in de Antwerpse Lotto Arena.

Natalia kondigde het al aan: het dak gaat er af op 1 maart in de Lotto Arena. Hoe kan het ook anders, met een show boordevol hits van ondermeer Regi, Christoff, Selah Sue, De Romeo’s, Ozark Henry & Natalia. Daar komen nu dus ook kleppers als Stromae, Marco Borsato, Adele, Slongs Dievanongs & Miley Cyrus bij!

En er wordt zelfs gefluisterd dat Nicole & Hugo vervroegd terug zullen komen van hun cruise op de Middellandse Zee om een spetterend optreden ten berde te geven op 1 maart! Ook onze meisjes van K3 stellen alles in het werk om erbij te kunnen zijn in de Lotto Arena.

Nathalie Meskens, Guga Baúl, Walter Baele, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Ella Leyers, Ivan Pecnik en Chris Van Espen staan garant voor een avond lang top-entertainment.

Tegen de sterren op Live wordt een niet te missen show, boordevol sketches, maar vooral boordevol live-muziek van onze nationale & internationale sterren. Met live-orkest en een fantastisch ballet. De makers noemen het zelf een ijzersterke imitatie van een spetterende show. En u kan het allemaal LIVE meemaken: Tegen de sterren op Live vindt plaats op 1 maart 2014 in de Lotto Arena te Antwerpen. Tickets en info via www.tegendesterrenop.be.

Of ook Bartel Van Riet uit de kleren zal gaan kunnen we helaas nog niet bevestigen…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: