Nadat ze de hele zomer in Amerika voor uitverkochte stadions en arena’s optrad met “The Red Tour”, komt de zevenvoudige Grammy-winnares Taylor Swift nu ook naar Europa. Op 1, 2 en 4 februari 2014 zal ze optreden in The O2 in Londen.

Met haar vierde studioalbum “RED”, stond Taylor Swift op nummer 1 op iTunes in 50 landen. Het album werd wereldwijd al meer dan 5.8 miljoen keer verkocht. Hoewel ze nog maar 23 jaar is, heeft ze tijdens haar carrière al 26 miljoen albums verkocht en werden haar nummers al 75 miljoen keer gedownload.

In de nieuwste uitgave van het Guiness Book of World Records wordt Taylor ook twee keer vermeld. “We Are Never Getting Back Together” is de snelst verkopende digitale single ooit, en Taylor is de eerste vrouwelijke solo-artiest die twee weken lang meer dan een miljoen platen verkocht.

Tijdens “The Red Tour” zorgt Taylor voor een groot spektakel met twee gigantische podiums, prachtige kostuums, dansers en nog veel meer. Ze speelt elektrische gitaar, banjo, piano en akoestische gitaar, en brengt naast nummers uit haar recordbrekende album “RED” ook fantastische versies van haar grootste hits.

Fans die een onvergetelijke avond met Taylor Swift willen beleven, kunnen vanaf vrijdag 4 oktober om 10 uur tickets bestellen voor de optredens in Londen!

Wedstrijd

Wij geven twee fans de kans om een onvergetelijke avond te beleven! Wie kans wil maken op tickets voor het optreden van Taylor Swift op zaterdag 1 februari in Londen, kan deelnemen aan de wedstrijd op onze Facebookpagina!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over