Het Vlaamse televisiedebuut van Tante Kaat in De Superhuisvrouw heeft zijn start op VIJFtv niet gemist. De nieuwste VIJFtv-productie groeide de eerste twee weken op jongste tv-zender van Vlaanderen in volle prime time stevig door :

- De eerste aflevering van De Superhuisvrouw met Anja & Sam en hun kroost uit Tessenderlo had meteen een marktaandeel van 16% (op de doelgroep van vrouwen 20-49jaar) en wist op het piekmoment 270.000 kijkers (gemiddeld 200.000 kijkers) te bekoren.

- In de tweede aflevering van De Superhuisvrouw kropen de muizen in de buizen, maar dat weerhield op het topmoment 318.00 (gemiddeld 253.000 kijkers) er niet van om af te stemmen op VIJFtv. Dit vertaalde zich in een stevig marktaandeel van 19% (op de doelgroep vrouwen 20-49j).

Ook de derde aflevering vanavond om 21u10 op Vijf TV belooft weer heel wat kijkers te beroeren...

Rommel bijhouden…tis een hobby

Tante Kaat is deze week te gast bij Rudy Dewilde die in Brugge woont. De 48-jarige Rudy is een verwoede knutselaar en neemt alles wat hij vindt mee naar zijn appartement. Elk stukje hout, elk vijsje kan hij ooit wel eens gebruiken. Het resultaat is een appartement waar de chaos totaal is en waar elk denkbaar stuk materiaal overal verspreid ligt. Geen enkele kamer kan nog gebruikt worden waarvoor ze bedoeld is. De eettafel ligt vol knutselgerief en ook de salontafel moest plaats maken voor zijn grote hobby. Zelfs de slaapkamer van zijn zoontje, de negenjarige Bowie, moest er aan geloven. Het bed van de jongen ligt dan ook tjokvol gerief. Het gevolg is dat de jongen niet meer kan of mag blijven slapen van zijn ex-vrouw… tot het appartement is opgeruimd. Een uitgelezen kans voor Tante Kaat om deze Kameleon-fan uit de nood te helpen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: