Donderdag 14 december 2023 komen de cursisten van Rock Central met hun bands naar Baroeg. Rock Central is een muziek coachingsproject dat zich speciaal richt op muzikanten binnen de harde en alternatieve genres. Met Rock Central Showcase krijgen de cursisten de kans hun talent te laten zien op het podium van het enige echte harde, alternatieve podium van Rotterdam: Baroeg!

Rock Central is onderdeel van de SKVR. Het project geeft jongeren de kans om echte professionals te worden in de wereld van rock and roll! Door middel van bandcoaching door echte rockers, eventueel in combinatie met instrumentles en een officiële vooropleiding voor de Fontys Rockacademie maakt Rock Central het allemaal mogelijk.

Patrick van Vlooten (organisatie Rock Central): "Of je nu gewoon lekker wilt leren spelen, je op zoek bent naar die ene vette sound of je wilt laten klaarstomen om zelf professional te worden, bij Rock Central zit je helemaal goed!"

De bands van Rock Central, Fatigue, Red Night, Fade To Black, Sister Morphine en Wendigo, spelen onder andere hardrock, punk rock, metal, progressive rock en post grunge. Het belooft een toffe avond vol talent te worden. De zaal opent om 19:00 uur en de entree is gratis.

Locatie: Baroeg, Spinozaweg 300, 3076 ET Rotterdam

Meer informatie over dit event is te vinden op: https://baroeg.nl/productie/rock-central-showcase-7/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over